Medverkande musiker & vänner

PIANO / GITARR / ARR

Stefan Jernståhl

Stefan, min ”lillebror” och vän.

Även om jag är glad att allt äntligen är klart, så kan jag sakna den gemensamma resan. Vi har arbetat tillsammans under vintermorgnar, sommarkvällar, vårdagar och ibland höstnätter. Musik varvat med prat om livet. Kan sakna att hämta dig vid tåget. Att vi på morgonen fick väcka dig med kaffe på sängen, så att du inte somnade om.

Saknar att spela in egen slaskversion med sång och piano för att förklara känslan för dig som jag ville förmedla. Hur du sedan broderade ut allt med vackra färgningar och toner. Vi kunde sitta flera timmar i sträck med vissa låtar medan en del var självklara direkt. Tyckte om hur du plötsligt fick en idé, provade den, ratade den, provade en ny och till slut fanns allt där.

Om du någonsin kunde förstå, fullt ut, vilket musikaliskt geni du är. Jag är så glad över vår vänskap och att vi kunnat göra det här tillsammans. Bästa Stefan.

Kram,
LINDA

KÖR / Körarrangemang

Greta Folkesson

Minns fortfarande så starkt mitt första möte med dig. Året var 1998 och jag promenerade på Söder med en bärbar CD-spelare som spelade Eva Dahlgrens ”När en vild röd ros slår ut doftar hela skogen”. Jag blev helt tagen av dina och Mijas körer. Så berörd av den fantastiska känslan som fanns i dem. Det var magiskt.

Några år sedan träffade jag dig i samband med ett gig och slogs direkt av att du som person var precis sådär äkta och varm så du förmedlade den där dagen på Söder. Vi blev vänner och kollegor. Jag är så oerhört glad att just du ville arrangera körer till mina tolkningar. Du har haft full frihet och skapat dem utifrån dig. Det blev precis så magiskt som jag hoppats på. Tack fina Greta.

Kram,
LINDA 

Cello

Isabel Blommé

Cello är ett utav de vackraste instrument jag vet. Jag älskar formen av den och jag älskar den djupa och varma tonen. Den har ett slags vemod som berör mig ända in.
När jag frågade dig, Isabel om du kunde tänka dig att spela Cello till mins tolkningar förväntade jag mig nog att du skulle vilja fundera på saken. Men inte alls. Du svarade helt otvunget ja och min lycka var total.

Att få riktiga stråkar inspelade till min musik har alltid varit något av en dröm för mig. 

Du är en otroligt ödmjuk och jordnära person, Isabel, som så helhjärtat varit med på resan med mig. 

Med kabeldragningar över hela övervåningen i mitt radhus, i min ena sons sovrum har du suttit många timmar, och spelat in fantastiska toner från ditt fina instrument. 

Jag är dig evigt tacksam för att du ville göra detta tillsammans med mig. Fina Isabel

Kram,
LINDA

MIN MAN

Richard Hedlund

”Vad vore jag utan dig älskling” brukar jag säga till dig. Mitt jag och mitt liv är sammanflätat med ditt och jag är så tacksam för allt som vi har och delar med varandra. Tack för den kärlek som du bevisar för mig gång på gång och för att jag alltid kan lita på att du tar min hand när jag behöver det. Tillsammans med dig blir jag en bättre människa och jag förmår och klarar av mer när jag är med dig.

Nu vill jag tacka dig av hela mitt hjärta, för all den tid du lagt ned under resan med mina tolkningar. Du har spelat in, mixat, lyssnat, tagit bilder, filmat och redigerat alla videos, gjort hemsida….Och allt av kärlek till mig. Det är oerhört stort. Du lyfter mig och tror på mig. Jag tror på dig och jag hoppas att jag någon gång kan lyfta dig lika högt.

Älskade, älskade make 
– Tack!

TACK FÖR ATT DU DELAR

Om du tycker om det jag gör så skulle jag bli väldigt glad om du delar information om mitt album på dina sociala media kanaler. Det betyder mycket för mig. Tack på förhand!

Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on email
Dela med E-post
Share on whatsapp
Dela med WhatsApp